10 startup-uri care vor schimba industria filmului porno în bine

BDSM: trucuri pentru parteneri

Doriti sa incercati ceva nou-nout in camera? Adera la Ana precum si conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „robiei precum si autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are atras indivizi - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator sfaturi vor ajutor veti face o inceput.

Cunoastere inainte de experimentare

Inaintea scufundarii prea adanci in BDSM lume, este probabil cel mai bine sa intai sa faceti cercetare pe net. Acolo veti gasi sisteme precum „Servent Central”. Impreuna cu gasirea partenerilor interesati, puteti suplimentar utilizati sistemul pentru a descoperi recomandari precum si informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii precaut - ca un incepator tu ar trebui ramai departe de conferinta oameni singur. Mergeti la un atelier pentru neinitiati sau un grup conferinta. Amintiti-va, fiecare persoana a inceput mic. Ca opteaza pentru BDSM experti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie fie inteles inainte de a merge orice mai bine. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a veti fi cunoscut. Nu stres daca nu puteti mentineti la incepe. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la un grup intalnire sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor intalniri.

BDSM idei: Continuati cu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepe practicati BDSM treptat. Incepe cu mult mai putin intens joc, ca exemplu folosind mana restrictii si spanking. Daca sunteti amandoi interesati de mutare mai departe, atunci puteti cu siguranta verificati cateva mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe o lesa via apartamentul. Instrumente precum bici precum si lanturile sunt doar pentru cupluri, ca recunoaste exact ce le place cum ar fi! Asta ar putea in curand sa fii si tu si tu.

Cod Rochie

Unul dintre unul dintre cele mai esential BDSM indicatori este ca trebuie parasiti pierdere si, de asemenea, primavara dulap in dulap. Negrul este mereu in stil - in mod special in piele naturala si. Cu siguranta, este in intregime Faceți clic aici pentru informații cat tu trebuie sa selectezi ce sa imbraca. Spre deosebire de obisnuitul lenjerie, BDSM ofera sansa de a lua pe un nou rol si, de asemenea, sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex chibrit, web si, de asemenea, specializate magazine oferiti o uriasa selectie trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. locala, este de obicei cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM sarbatori, ti se da oferit motiv pe fluturas sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va preferintele dvs. sunt afisate de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face simpla pentru diverse alte petrecere vizitatori pentru a sti daca sunteti mai mult dintre o conducere ("dom") sau supus ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri stiletto sunt perfect. Daca sunteti a de mai jos, ati s-ar putea folosi un guler si alege o rochie care ofera la fel de mult acces la busturi precum si redus cincizeci la suta posibil.

Vital pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un sigur cuvant

La fel in toate diferite alte functie joaca acele joc dominanta si, de asemenea, trimitere, un cuvant sigur este intr-adevar crucial. Chiar daca partenerul dvs. este intotdeauna receptiv de obicei la cereri, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei pot fi un pic supraincarcat cu BDSM situatii. Deoarece exista amenintarea de actual durere, este de fapt esential sa stabiliti un termen in prealabil cu partenerul dvs., pe care il cu siguranta ambii imediat identifica ca un semn pentru a renunta orice in acelasi timp. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care cu siguranta nu de obicei utilizati cu sexul dintr-o alta locatie legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi folosite, inclusiv atingere pe pardoseala ca in arte martiale. Acest lucru nu este constant perfect totusi, deoarece belows ar putea fi uneori legat.

Fara jena

image

BDSM este o speciala practica care solicita o semnificativa suma de conteaza pe partenerul tau. Acesta este modul ca ar trebui fie precum si are sens. Ar trebui ar trebui mereu simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu si, insotitorul dvs. poate intr-adevar eliberati precum si bucurati-va de sexul. Asemanator cu toate celelalte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice mila in acest . Dvs. si, partenerul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment unul cu celalalt, deci doar eliberati cel mai mare precum si ideal minute de sex. Nu pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM sfaturi pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti complet confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu simtiti ca. Bazeaza-te pe pe suspiciune si alege: ceea ce te apropie de orgasm-- precum si ceea ce nu? ramaneti in indoiala, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica suprematie, metoda a acestuia ar trebui totusi bucurata de ambii persoane fizice.

BDSM indicatoare: Benefic asistenti

Biciuri, restrictii si, de asemenea, altele sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu bun. aplicatia We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria si aduceti partenerul dvs. climax on your own - indiferent de daca ramane in camera, birou sau in magazin alimentar.

We-Vibe Guts

Aduceti exaltare oriunde cu care mergeti prost, tachinand rezonante. Cu murmur liniste vibratii, subtire layout si, de asemenea, controale activate pentru aplicatii Guts este suprem in discretie.