20 lucruri You Should Know About Relatii cupluri

BDSM: idei pentru perechi

Doriti sa incercati ceva nou-nout in dormitor? Urmareste Ana si conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „lanturi si autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are uimit oameni - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator idei cu siguranta asistenta veti face o inceput.

Intelegere inainte de incercare

Inainte scufundarii prea adanci chiar in BDSM glob, este probabil cel mai bine sa initial sa faceti cercetare pe net. Acolo veti localizati platforme precum „Servent Central”. In plus fata de localizarea insotitori, puteti la fel utilizati platforma pentru a gasi sfaturi precum si informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii atent - ca un incepator tu ar trebui impiedica intalnire oameni singur. Mergeti la un atelier pentru incepatori sau un grup intalnire. Amintiti-va, fiecare persoana a inceput mic. Ca opteaza pentru BDSM profesionisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie sa fie recunoscut inainte a merge orice fel de mai bine. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a veti fi cunoscut. Nu va fret daca nu puteti mentineti la incepe. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la o echipa intalnire sau atelier - acesta este intregul functia acelor conferinte.

BDSM idei: Salariu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepe practicati BDSM incet. Incepe cu mult mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii si paddling. Daca sunteti amandoi ganditi mutare suplimentar, dupa aceea puteti absolut verificati cateva chiar mai mult vioi experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe o lesa via casa. Dispozitive precum bici precum si lanturile sunt doar pentru cupluri, ca recunoaste specific ce le place cum ar fi! Asta ar putea in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Costum

Unul dintre cel mai important BDSM sfaturi este ca trebuie sa parasiti toamna si, de asemenea, primavara dulap in dulap. https://lukascnmp962.mystrikingly.com/blog/24-hours-to-improving-filme-porno Negrul este constant in stil - in mod special in piele si, de asemenea, latex. Desigur, este in intregime cat tu trebuie sa alege ce sa foloseste. Spre deosebire de comun lenjerie, BDSM ofera oportunitatea de a manipulati un nou datorie precum si sa imbracati ca necesar. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex costum, web precum si specializate magazine furnizati o mare alegere dincolo cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa explorati scena dvs. locala, este in general cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM evenimente, ti se da dat motiv pe pliant sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va preferintele dvs. sunt oglindite de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face usoara pentru alte eveniment vizitatori pentru a intelege daca sunteti chiar mai mult dintre o conducere ("dom") sau supus ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri spike sunt perfect. Daca sunteti un sub, ati putea purta un guler precum si alege o tinuta care ofera la fel de mult acces la sanii precum si mai jos jumatate fezabil.

image

Crucial pentru BDSM incepatori: de acord asupra un seif cuvant

Asemanator cu in toate celelalte rol joaca acele utilizare proeminenta precum si trimitere, fara risc este extrem de esential. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv de obicei la solicitari, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei ar putea fi un pic coplesit cu BDSM circumstante. Deoarece exista amenintarea de real durere, este de fapt crucial sa alege un termen in prealabil cu insotitorul dvs., pe care il veti ambii rapid identifica ca un semn pentru a opri tot deodata. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu in mod normal folositi cu sexul dintr-o alta locatie legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi utilizate, constand din atingere pe pardoseala ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna perfect totusi, deoarece subs poate fi ocazional inchis.

Fara mila

BDSM este o speciala practica care are nevoie o uriasa suma de mizeaza pe partenerul tau. Acesta este inseamna ca trebuie fie precum si are un bun sens. Ar trebui ar trebui mereu simti confortabil, sa te asiguri ca tu si, insotitorul dvs. poate cu adevarat eliberati precum si faceti placere sexul. La fel toate celelalte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice tip de jena in acest . Dvs. precum si, partenerul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment unul cu celalalt, deci pur si simplu dati drumul cel mai mare precum si ideal minute de sex. Nu te rusina de ceea ce te transforma!

BDSM sugestii pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti total confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu simtiti ca. Ai incredere in pe sentimentul tau intestinal si, de asemenea, ia o decizie: ceea ce te apropie de orgasm-- si ceea ce nu? ramaneti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica suprematie, tehnica a acestuia ar trebui totusi apreciat de ambii participanti.

BDSM sugestii: Benefic asistenti

Biciuri, restrictii si altele sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu bun. Prin We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria si aduceti companion orgasm yourself - indiferent de daca ramane in camera, locul de munca sau in magazin alimentar.

We-Vibe Guts

Aduceti placere orice loc cu care optati pentru prost, tachinand vibratii. Cu soapta tacuta vibratii, subtire stil si, de asemenea, controale activate pentru aplicatii Moxie este maxim in discernamant.