8 Effective Relatii cupluri Elevator Pitches

BDSM: trucuri pentru parteneri

Intentionati sa incercati ceva nou in camera? Adera la Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „lanturi si, de asemenea, disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt atras indivizi - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator sfaturi vor ajutor veti face o inceput.

image

Cunoastere inainte de explorare

Inaintea scufundarii prea adanci chiar in BDSM glob, este posibil cel mai bine sa intai sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti descoperi sisteme precum „Servent Central”. Impreuna cu localizarea partenerilor interesati, puteti si utilizati sistemul pentru a descoperi idei precum si informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii atent - ca un incepator tu trebuie impiedica intalnire persoane singur. Mergeti la un atelier pentru neinitiati sau un grup intalnire. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca merge pentru BDSM specialisti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau propriu, care trebuie sa fie inteles inainte a merge orice fel de mai bine. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti cunoscator. Nu va stres daca nu puteti tineti pasul la incepe. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la un grup intalnire sau atelier - acesta este intregul scop acelor conferinte.

BDSM indicii: Continuati cu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepe practicati BDSM incet. Incepe cu mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, paddling. Daca sunteti amandoi interesati de mutare chiar mai mult, atunci puteti absolut verificati cateva chiar mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe un lant via apartamentul. Dispozitive precum bici precum si lanturile sunt numai pentru perechi, ca inteleg exact ce le place cum ar fi! Asta poate rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Unul dintre unul dintre cele mai vital BDSM sugestii este ca ar trebui parasiti toamna precum si primavara dulap in dulap. Negrul este constant elegant - in mod special in piele si. Cu siguranta, este in intregime aproximativ tu trebuie sa alege ce sa imbraca. In loc de tipic lenjerie, BDSM ofera sansa de a manipulati un nou functie si, de asemenea, sa imbracati ca necesar. Fie ca este vorba de coliere sau de latex potrivire, internet si specializate magazine furnizati o substantiala alegere dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. regionala, este in mod normal cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM sarbatori, ti se da furnizat stil pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie sa va asigurati alegerile dvs. sunt afisate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face usoara pentru diverse alte eveniment vizitatori pentru a intelege daca sunteti chiar mai mult dintre o dominanta ("dom") sau pasiv ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri spike sunt perfect. Daca sunteti un sub, ati s-ar putea purta un https://postheaven.net/sloganpiaj/bdsm-sugestii-pentru-perechiintentionati-sa-incercati-ceva-nou-in-dormitor guler si alege o tinuta care ofera la fel de mult accesibilitate la busturi precum si mai jos cincizeci la suta posibil.

Vital pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un sigur cuvant

Asemanator cu in toate celelalte functie joaca acele joc dominanta si, de asemenea, intrare, fara risc este foarte important. Chiar daca insotitorul dvs. este intotdeauna receptiv de obicei la cereri, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei pot fi un pic coplesit cu BDSM scenarii. Deoarece exista amenintarea de actual durere, este cu adevarat crucial sa stabiliti un termen in prealabil cu insotitorul dvs., pe care il veti ambii rapid recunoaste ca un indicator pentru a renunta orice lucru mic in acelasi timp. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu in general folositi cu sexul care sexual - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi folosite, constand din atingere pe pardoseala ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este constant perfect totusi, deoarece belows ar putea fi in unele cazuri inchis.

Fara rusine

BDSM este unica practica care necesita o semnificativa suma de incredere in partenerul tau. Acesta este metoda ca ar trebui fie precum si are un bun sens. Ar trebui ar trebui mereu simti confortabil, astfel incat tu si, insotitorul dvs. poate cu adevarat eliberati si apreciati sexul. La fel toate diverse alte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice tip de jena in acest . Dvs. si, de asemenea, insotitorul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment impreuna, deci pur si simplu eliberati cel mai mare si, de asemenea, cel mai bun momente de sex. Nu te rusina de ceea ce te transforma!

BDSM sfaturi pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti complet confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu parca faceti. Bazeaza-te pe pe al saselea sens si, de asemenea, ia o decizie: ceea ce te apropie de orgasm-- si ceea ce nu? ramaneti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica suprematie, tehnica a acestuia ar trebui totusi placuta de ambii persoane fizice.

BDSM indicatoare: Valoros asistenti

Biciuri, restrictii si altele sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu bun. Cu We-Vibe aplicatie, puteti controla jucaria si aduceti partenerul dvs. orgasm yourself - in ciuda daca ramane in dormitorul, birou sau in supermarket.

We-Vibe Moxie

Aduceti exaltare oriunde cu care alegeti prost, tachinand vibratii. Cu soapta tacuta vibratii, subtire stil si, de asemenea, controale activate pentru aplicatii Guts este maxim in discretie.