9 Discuții TED pe care ar trebui să le urmărească oricine lucrează în Relații cupluri

Cele mai tari filme senzuale din toate timpurile

Toate aceste filme contin puncte de referinta minute in cinematograf - momente folosit pentru a provoca, activati, si, de asemenea pentru a impinge limitele.

image

Era 1964 cand Inalta Curte Justitia Potter Stewart faimos s-a pronuntat impotriva o blasfemie situatie interzicere The Lovers a lui Louis Malle , furnizare cel mai bun definitie a pornografiei: "recunosc cand il vad." Erotica traieste mult mai mult clar la acel nivel de subiectivitate, si, de asemenea pe pelicula, examineaza din exterior limitari ale incertitudine - mult astfel incat am poate nu chiar intelegem cand il vedem. Multe povesti despre sexuale treziri incepe cu un comun sarut sau imbratisare; o extinsa priveliste in mijloc doua caractere niciodata sugerat a fi unul cu celalalt; o tiv sau un articol scurt de imbracaminte cateva mai mare, sau mai scurt, decat identificat in un client viata de zi cu zi; si de asemenea un accentuat cuvant sau fraza semnificatie necunoscut, chiar neintentionat definitie. Si desigur, ocazional este evident suficient ca toata lumea notificari, atunci cand o stea sau actrita dezvaluie toate, se confrunta cu o scena insotitor sau simuleaza afectiune sub pitoresc, superb iluminare.

Toate din ceea ce inseamna spune ca alegerea cel mai bun erotic filme se simte cu adevarat un pic ca decodare un test Rorschach al unui scriitor foarte propriu pofte precum si rata dobanzilor. Datorita faptului ca filme nu doar document sexual precum si fermecator fantezii, le descopera. Cate cinefili vazut, spune, un adolescent comedie unde sunt initial Lectură suplimentară preferat stea a aparut in un costum de baie, aplicat ruj sau a aparut la un patinoar asemanator cu intruchiparea a destinatiei? Sau s-au trezit fantezand referitor la o lingere de buze sau atingere de degete dupa o scena in care 2 personalitati doar pieptanat corpurile celuilalt? Erotica este, inca o data, profund subiectiva. In consecinta, aceasta listare aduna cateva dintre reperul momente fotografiate , cele care au atins subiecte anterior luate in considerare tabu, prezentate si, de asemenea vedeta sau actrita in o functie care satisfacut sau transformat audienta asteptari, sau doar inregistrat momente de eleganta, pasiune sau sexualitate in intrigant, incitant sau transcendent metode. Unele sunt amuzante. Unele posibil un pic infricosator. Altii insamantati cu amenintare, remuscari, melancolie, sau irepresionabil omenire. Totusi fiecare dintre ele sunt mai mari decat un pic fierbinte.

Last Tango in Paris (1972

The Conformist de Bernardo Bertolucci nu a reusit pentru a face aceasta lista numai prin central motiv - in special, ca individ dorinta continua sa fie suprimat, ignorat sau eclipsat de politic obligatie, daca nu suplimentar emotional si, de asemenea, fizic represiune. Cu toate acestea 2 ani mai tarziu, regizorul a distribuit unul dintre unul dintre cei mai bine-cunoscuti actori pe planeta a ilustra un contrar situatie - un barbat atat de asaltat de catastrofa ca poate doar fugi in sexual rautate. disputa cu privire la scena „untului” precum si actrita Caracterizarea experientei de Maria Schneider (a scenei cu scenariu de sex simulat, ea a afirmat „M-am simtit putin violata”), va, si poate ar trebui, definitiv culoare exact cum se vede performantele precum si film in intregime.

Emmanuelle 2 (1975)

Doar Emmanuelle de Jaeckin si, de asemenea, loturi de omonim copicats si, de asemenea imitatori (varsare litere in numele ei, cum ar fi articole din imbracaminte) dezvoltat o globala mostenire din erotica anilor 1970 unde bogati fete a luat o calatorie lume, copulat superb, confidential parteneri si, de asemenea au pacalit tabuurile din presupus "bun" societate. Dar, chiar daca confesionalul poveste unde se bazeaza acest front runner franchise business nu fusese scris de real Emmanuelle Arsan totusi ei barbat, Emmanuelle 2 (subtitrat Bucuriile de o femeie) furnizat titlul personaj agentie si, de asemenea imputernicire, spre deosebire de in esenta oricare dintre celelalte alte rate, constand din initial film.

The Hunger (1983)

Pur si simplu la un an dupa ce Paul Schrader a redenumit Pisica pentru animale de companie Persoane fizice a lui Jacques Tourneur ca legata de sex pentru post-disco era Tony Scott si-a facut debutul in regie cu aceasta poveste incarcata sexual de, bine, una dintre cele mai atractive vampir cuplu din eternitate (David Bowie si, de asemenea Catherine Deneuve) incercand sa promoveze traditia, si durabilitate, intr-o perioada de stiinta, si abundenta. Scott mareste design la unsprezece pe masura ce infatiseaza Miriam (Deneuve) gasind ​​confort in bratele cercetator Sarah Roberts (Susan Sarandon) in timp ce John (Bowie) cauta un leac pentru decrepitudinea sa avanseaza.

9 ½ Weeks (1986)

O mare parte din filmografia lui Adrian Lyne este inclusa erotica incarcata povesti, nu toate la fel de eficiente una ca cealalta totusi o multime de ele unic si gandite in foarte propriu mod. (Lui ajustare Lolita, ptexemplu, este, in punct de vedere, o prima adaptare a cartii lui Nabokov.) 9 1/2 saptamani, urmarirea sa la Flashdance se simte cu adevarat practic pietonal de contemporan standarde, totusi gender roleplay jocuri, sex sexual in public, si, de asemenea folosind mancarea ca afrodiziac erau toate in principal noutati, cel putin in mainstream cinema, cand Lyne ilustrat aceste spectacol Kim Basinger si, de asemenea Mickey Rourke.

The Piano (1993)

Jane Campion a creat precum si dirijat acest extraordinar pelicula referitor la un mut Scotiana intitulat Ada (Holly Seeker) oferita chiar in relatie conjugala cu un frontierist din Noua Zeelanda (Sam Neill) numai la cedati unui padurar numit Baines (Harvey Keitel) angajat pentru a da munca de zi. Ceea ce incepe ca o idila de thrall pentru aceasta doamna devine o calatorie de imputernicire ca Baines trateaza cu Ada, initial pentru pianul ei, precum si mai tarziu, pentru afectiune fizica care se transforma in o mai profunda si, de asemenea extra profund dragoste.

Lucia si sexul

Scriitorul regizor Julio Medem produs aceasta idila despre trecut si, prezent, sex si, de asemenea dragoste, claritate, si complicatie intre Lucia (Paz Vega), tip Lorenzo (Tristan Ulloa), si, ocazii - numeroase legat de sex sau legat de sex - acela specificati lor relatie. Lucia Vega isi asuma sarcina in relatia dar exista reciprocitate adevarata, deoarece acestea ofera reciproc satisfactie, gasirea reciproca a corpurilor ca o problema a memoriei masa musculara fara joc de cuvinte intentionat si, de asemenea crearea minute crucial pentru viata lor psihologica.