Cum să vinzi sexul unui sceptic

BDSM: idei pentru cupluri

Intentionati sa incercati ceva nou in dormitor? Urmareste Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „robiei precum si tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt atras indivizi - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator sugestii cu siguranta ajutor veti face o inceput.

Cunoastere inainte de incercare

Inaintea scufundarii prea adanci chiar in BDSM lume, este cel mai probabil cel mai bine sa initial sa faceti studiu pe net. Acolo veti descoperi sisteme precum „Servent Central”. In plus fata de localizarea insotitori, puteti si utilizati sistemul pentru a localizeaza sfaturi si, de asemenea, detalii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu trebuie ramai departe de intalnire oameni singur. Cel mai probabil la un atelier pentru incepatori sau un grup conferinta. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca merge pentru BDSM experti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie http://sites.simbla.com/f80822f8-6aef-b0a7-b6fa-4b58ffdfc894/melvindari2588 sa fie inteles inainte a merge orice chiar mai mult. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a deveni constient de. Nu fret daca nu puteti tineti pasul la incepe. Cautati termeni online care va dobanda sau intrebati la o echipa conferinta sau atelier - acesta este intregul functia acelor conferinte.

BDSM indicii: Continuati cu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepe practicati BDSM treptat. Incepe cu mult mai putin intens joc, ca exemplu folosind mana restrictii si spanking. Daca sunteti amandoi interesati de mutare mai departe, dupa aceea puteti cu siguranta experimentati cu cateva chiar mai mult vioi experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe o lesa cu casa. Dispozitive precum bici precum si lanturile sunt doar pentru cupluri, ca stiu specific ce le place cum ar fi! Asta poate in curand sa fii si tu si tu.

Cod Rochie

Printre unul dintre cele mai esential BDSM indicatori este ca ar trebui parasiti toamna si, de asemenea, primavara dulap in dulap. Negrul este mereu elegant - in special in piele naturala si. In mod firesc, este total pana la tu trebuie sa alege ce sa foloseste. In loc de obisnuitul lenjerie, BDSM ofera sansa de a abordati un nou datorie precum si sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex costum, internet si specializate magazine dati o uriasa alegere trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. regionala, este in general cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita costum cod. La SM evenimente, ti se da oferit tema pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie va asigurati preferintele dvs. sunt afisate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru alte petrecere vizitatori pentru a recunoaste daca sunteti chiar mai mult dintre o conducere ("dom") sau pasiv ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri spike sunt optim. Daca sunteti un sub, ati s-ar putea purta un guler si alege o tinuta care ofera la fel de mult accesibilitate la busturi si, de asemenea, redus jumatate fezabil.

Vital pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un risc gratuit cuvant

Asemanator cu in toate celelalte datorie joaca acele joc suprematie si, de asemenea, intrare, fara risc este intr-adevar esential. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv de obicei la cereri, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei pot fi un pic coplesit cu BDSM scenarii. Deoarece exista riscul de genuine durere, este de fapt vital sa alege un termen in prealabil cu partenerul dvs., pe care il cu siguranta ambii rapid identifica ca o indicatie pentru a opri tot in acelasi timp. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care cu siguranta nu de obicei folositi cu sexul care sexual - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi utilizate, inclusiv atingere pe podea ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna ideal totusi, deoarece belows poate fi uneori inchis.

Fara rusine

BDSM este o unica practica care necesita o substantiala suma de incredere in companion. Acesta este inseamna ca ar trebui fie precum si are sens. Ar trebui trebuie mereu simti confortabil, astfel incat tu si, partenerul dvs. poate de fapt eliberati precum si faceti placere sexul. Asemanator cu toate diverse alte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice mila in acest . Dvs. si, insotitorul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment impreuna, deci doar eliberati cel mai mare precum si ideal minute de sex. Nu te rusina de ceea ce te transforma!

image

BDSM sfaturi pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti in intregime confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu simtiti ca. Bazeaza-te pe pe al saselea sens precum si alege: ceea ce te apropie de orgasm-- precum si ceea ce nu? ramaneti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica proeminenta, practica a acestuia sa fie totusi incantata de ambii participanti.

BDSM idei: Benefic ajutoare

Biciuri, restrictii precum si altele sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu bun. Prin We-Vibe aplicatie, puteti controla jucaria si, de asemenea, aduceti partenerul dvs. climax on your own - indiferent daca ramane in dormitorul, locul de munca sau in supermarket.

We-Vibe Guts

Aduceti entuziasm oriunde cu care selectati prost, tachinand vibratii. Cu murmur tacuta vibratii, subtire design precum si controale activate pentru aplicatii Moxie este suprem in discretie.